070-923 61 48 amanda@anskinclinic.se

Restylane behandlingar i Växjö

 

Fillern Restylane är en naturlig skönhetsprodukt som består av kemiskt framställ Hyaluronsyra som liknar kroppens egna hyaluronsyra. Restylane är en svensk väl beprövad produkt som funnits på marknaden sedan år 1996, och ca 28 miljoner behandlingar med Restylane har utförts sedan dess.

Restylane är en gelliknande massa som injiceras under huden för att återskapa struktur och volym. En behandling med fillers kan användas till rynkbehandling, ansiktskontureing utan kirurgiska ingrepp och läppförstoring. Resultatet syns oftast direkt och sitter i ca 6-12 månader. Men något kortare för läppar, ca 4-6 månaders hållbarhet efter första behandlingen. En uppföljning rekommenderas vanligtvis efter 6 månader men ibland kan det dröja upp till 18 månader.

För att du som kund skall får göra en behandling behöver du boka en tid för kostnadsfri konsultation. Känner du att du vill göra behandlingen direkt går det självklart bra. Vill du få tid till fundering kan du boka en tid för behandling vid ett senare tillfälle.

 

Restylane Lyps, Kysse och Defyne samt Juvederm Volift och Vobella.

 Vid läppförstoring finns ett brett utbud av fillers på kliniken för att skapa just de läppar som du är ute efter. Inom Restylane familjen används Restylane Lyps, Kysse, Defyne eller Vital för att skapa volym och form till läpparna. Inom Juvederm familjen används Vobella och Volift (0,55ml). Fillers innehåller Hyaluronsyra som binder fukt vilket leder till att fuktbalansen återskpas i dina läppar.

Med rätt filler och rätt teknik kan man anpassa behandlingen utifrån kundens behov. Det kan vara alltifrån en läpp som förlorat volym genom åren, till läppar som vill ha  volymökning, mer jämnhet eller stärka upp läppkanten.  Här varieras injektionstekniken för att passa kundens önskemål.

Samtliga fillers innehåller lidocain (vilket är ett bedövningsmedel som vanligt används hos tandläkaren). Om kunden vill ha ytterligare bedövning kan man, en timme innan behandling stryka på en bedövningskräm på läpparna.

Restylane Skinbooster

 

Restylane Skinbooster är precis som det låter; en riktig booster för din hy.

Hudens kvalitet försämras med åren, den blir tunnare och den kan ofta kännas torr, lyster och elasticiteten försämras. Hyaluronsyra injiceras under huden, vilket hjälper till att binda fukt och därmed sker en återfuktning av huden. Hudkvaliteten förbättras och ger ökad lyster och elasticitet.

Det är en kur på tre behandlingar med 2-6 veckors mellanrum. Därefter en underhållsbehandling ca en gång var 6:e månad.

 

 

Boka en behandling

 

Vi börjar alltid med en kostnadsfri konsultation där vi tillsammans går igenom dina möjligheter och sätter upp en gemensam plan.

 

Kontakta mig