A.N SkinClinic

Om A.N SkinClinic

 

Välkommen till kliniken A.N SkinClinic, en liten och personlig klinik som ligger på Västergatan 18 i Växjö.

A.N SkinClinic står för kunskap, säkerhet och harmoni.  Vår vision är att stärka varje individs naturliga skönhet och därmed skapa naturliga resultat. Här erbjuds estetiska injektionsbehandlingar där du som kund kan känna dig trygg och omhändetagen. 

A.N SkinClinic har välutbildad personal, patientförsäkring och medicinskt ansvarig läkare är Helen Lejtzén. 

 

Om Amanda Nybeck

 

Jag heter Amanda Nybeck, är leg. specialistsjuksköterska och injektionssjuksköterska. Jag har gått flertalet utbildningar inom fillers och botox. År 2015 certifierade jag mig för estetiska injektioner, enligt estetiska injektionsrådet. Det är också jag som är grundaren av kliniken. 

 

Jag har tidigare arbetat på Växjö Medical Center hos hudläkare Tore Nilsen, med framför allt fillers och botulinumtoxin men också skleroterapi, svettbehandlingar, kemisk peeling och laserbehandlingar.

 

På A.N SkinClinic i Växjö erbjuder jag behandlingar med Botox, Fillers (Restylane, Belotero och Juvederm), mikroneedning/mikrotoxin samt Skleroterapi (injektionsbehandling av ytliga ådernät på benen).

 

 

 

 

 

Helen Nilsson Lejtzen

Specialistläkare inom allmänmedicin, medicinskt ansvarig på A.N SkinClinic.

Har arbetat med estetisk medicin (botox och fillers) i 11 år.

 

 

 

 

 

Lovisa Gyllenhammar

Läser till hudterapeut på Gildaskolan i Göteborg. Tar sin examen februari 2020.

Utför elevbehandlingar på kliniken fram till examen, därefter har vi äran att ha Lovisa som vår hudterapeut på A.N SkinClinic.