A.N SkinClinic

A.N SkinClinic

 

Välkommen till kliniken A.N SkinClinic, en liten och personlig klinik som ligger på Västergatan 18 i Växjö.

A.N SkinClinic står för kunskap, säkerhet och harmoni.  Vår vision är att stärka varje individs naturliga skönhet och därmed skapa naturliga resultat. Här erbjuds estetiska injektionsbehandlingar där du som kund kan känna dig trygg och omhändetagen. 

A.N SkinClinic har välutbildad personal med fokus på trygghet och kvalitet. Injektionsbehandlingarna utförs av legitimerad sjuksköterska och läkare. Vi har patientförsäkring och medicinskt ansvarig läkare är Helen Nilsson Lejtzén. 

 

Amanda Nybeck

Amanda Nybeck, grundaren av kliniken och är leg. specialistsjuksköterska och injektionssjuksköterska. Har gått flertalet utbildningar inom fillers och botox. Amanda påbörjade sina utbildningar år 2014. År 2015 certifierade hon sig för estetiska injektioner, enligt estetiska injektionsrådet.

Amanda är medlem i Fillers Academy for Nurses (FAN) och Svensk Plastik Estetisk Sjuksköterske Organisation (SPESO). 

 

 

 

Helen Nilsson Lejtzen

Specialistläkare inom allmänmedicin, medicinskt ansvarig på A.N SkinClinic.

Har arbetat med estetiska behandlingar sedan 2008. Helen har gått utbildningar i Norden, Europa
och USA. Helens mål är med sin utbildning och erfarenhet hjälpa kunden att bli den bästa versionen av sig. Helen genomför fortlöpande utbildningar för att hålla sig uppdaterad inom det senaste samt att fortsätta utveckla klinikens kompetens. 

 

 

 

 

 

Lovisa Gyllenhammar

Läser till hudterapeut på Gildaskolan i Göteborg. Tar sin examen februari 2020.

Utför elevbehandlingar på kliniken fram till examen, därefter har vi äran att ha Lovisa som vår hudterapeut på A.N SkinClinic.