Välkommen till din personliga klinik.

A.N SkinClinic står för kunskap, säkerhet och harmoni. Vår vision är att stärka varje individs naturliga skönhet och därmed skapa naturliga resultat. Här erbjuds estetiska injektionsbehandlingar där du som kund kan känna dig trygg och omhändetagen.
Vi har välutbildad personal med fokus på trygghet och kvalitet. Injektionsbehandlingarna utförs av legitimerad sjuksköterska och läkare. Vi har patientförsäkring och medicinskt ansvarig läkare är Helen Nilsson Lejtzén.

Låt oss ta hand om dig!
Amanda, Anna, Helen,

Catharina & Jessica

Amanda Nybeck

Amanda Nybeck, grundaren av kliniken och är leg. specialistsjuksköterska och injektionssjuksköterska. Har gått flertalet utbildningar inom fillers och botox både i Sverige, Tyskland och Frankrike. Amanda har arbetat med estetiska injektioner så som botox och fillers i snart 10 år. År 2015 certifierade hon sig för estetiska injektioner, enligt estetiska injektionsrådet. Amanda är medlem i Estetiska Injektionsrådet, Fillers Academy for Nurses (FAN) och Svensk Plastik Estetisk Sjuksköterske Organisation (SPESO)

Om oss

A.N SkinClinic står för kunskap, säkerhet och harmoni.  Vår vision är att stärka varje individs naturliga skönhet och därmed skapa naturliga resultat. Här erbjuds estetiska injektionsbehandlingar där du som kund kan känna dig trygg och omhändetagen. Vi anser att man aldrig är fullärd och därav står vidareutbildningar högt prioriterat på kliniken.
Du hittar oss i frächa och ljusa lokaler med den senaste tekniken.

Amanda Nybeck

Amanda Nybeck

Leg. Distriktssjuksköterska

Amanda Nybeck, grundaren och ägaren av kliniken, är Leg.Distriktssjuksköterska och vidareutbildad inom estetiska injektioner sedan 2014 och fortlöpande. Har gått flertalet Master utbildningar inom fillers och botox både i Sverige,Danmark, Tyskland och Frankrike. Amanda har arbetat med estetiska injektioner så som botox och fillers i snart 10 år.  År 2015 certifierade hon sig för estetiska injektioner, enligt estetiska injektionsrådet. 

E-post:info@skinclinic.se
Tel: 0470-303 34

Anna Johansson

Anna Johansson

Auktoriserad Hudterapeut

Anna är Auktoriserad Hudterapeut via SHR och har även CIDESCO- och ITEC-examen.
Anna utbildade sig på Hudvårdshögskolan IBS i Stockholm och tog examen 2020.
Hon utför behandlingar som ansiktsbehandlingar, kemiska peelingar och Dermapen, men även klassisk massage, fransar&bryn samt vaxning. Anna är också certifierad laserterapeut och den som tar hand om laser-behandlingarna på kliniken.

E-post: info@skinclinic.se
Tel: 0470-303 34

Catharina Leivdal

Catharina Leivdal

Legitimerad Specialistsjuksköterska och Hudterapeut med CIDESCO-examen

Catharina Leivdal är legitimerad specialistsjuksköterska inom psykiatri och certifierad för estetisk injektioner av Estetiskainjektionsrådet. Innehar också en CIDESCO-examen som Hudterapeut.
Catharina utför både estetiska injektionsbehandlingar med botox och fillers. Håller i migränmottagningen tillsammans med vår Leg. Distriksläkare Helen Nilsson Lejtzen. Catharina utför även behandlingar med  Dermapen, kemiska peels och Coolshaping. 

Innehar certifikat inom IPL- och Frax-laser.

E-post: info@skinclinic.se
Tel: 0470-303 34

Jessica Westerblom

Jessica Westerblom

Legitimerad Intensivvårds Sjuksköterska

Jessica Westerblom är Leg. Intensivvårds-sjuksköterska samt utbildad inom fillers och botox. Certifierad för estetisk injektioner av Estetiskainjektionsrådet 2021. 

Innehar certifikat inom IPL- och Frax-laser.

Jessica utför estetiska injektionsbehandling. Utför även behandlingar med Emsella och Emtone på kliniken.

E-post: info@skinclinic.se
Tel: 0470-303 34

Helen Nilsson Lejtzen

Helen Nilsson Lejtzen

Legitimerad Läkare

Helen Nilsson Lejtzen

Medicinskt ansvarig läkare på kliniken.

E-post: info@skinclinic.se
Tel: 0470-303 34

Våra produkter

Våra produkter är noga utvalda för att ge bästa resultat. Har du inte möjlighet att komma till vår butik, kan du beställa dina favoritprodukter genom att klicka på knappen nedan.

Handla dina produkter här

Vi vill göra det enkelt för dig som kund. Har du inte möjlighet att komma in till oss, så kan du enkelt betsälla hem dina favoriter i vår webbshop.

Våra varumärken

Vi väljer noga ut hudvårdsprodukter som är i världsklass. Våra hudvårdsterapeuter hjälper dig hitta rätt behandlingsplan som passar just för dig.

Toppmodern behandling

Det är viktigt för oss att ligga i framkant vad gäller innovativa metoder och uppdatarar oss ständigt inom nya behandlingsmetoder

Redo för hösten?

Vi närmar oss hösten trots att inte sommarvädret har lämnat oss helt och hållet! Precis som att många är taggade på en nystart inför hösten med träning, en ny garderob eller nytt jobb, så är det ett perfekt tillfälle att även ge din hud en nystart. Vi har kurer för att förlänga sommarglowet!