Restylane

Fillern Restylane är en naturlig skönhetsprodukt som består av en kemiskt framställd hyaluronsyra som liknar kroppens egna hyaluronsyra. Restylane är en svensk välbeprövad produkt som funnits på marknaden sedan år 1996 och sedan dess har cirka 30 miljoner behandlingar med Restylane utförts.  

 

Personlig rådgivning – boka in en kostnadsfri konsultation

När du bokar tid för fillers kan du välja mellan att komma på en kostnadsfri konsultation och boka en tid för behandlingen vid ett senare tillfälle, alternativt göra behandlingen direkt.

 

Ett brett användningsområde

Restylane är en gelliknande massa som injiceras under huden för att återskapa struktur och volym. En behandling med fillers kan användas till rynkbehandling, ansiktskonturering utan kirurgiska ingrepp och läppförstoring. Resultatet syns oftast direkt och sitter i ca 6-12 månader, dock kan hållbarheten vara aningen lägre vid första behandlingen av läpparna (ca 4-6 månader). En uppföljning rekommenderas vanligtvis efter 6 månader, men det är väldigt individuellt.

 

Restylane Skinbooster

Restylane Skinbooster är precis som det låter – en riktig booster för din hy.

Hudens kvalitet försämras med åren, den blir tunnare och kan ofta kännas torr. Både lyster och elasticiteten degenerera. Nä hyaluronsyra injiceras under huden, hjälper den till att binda fukt och därmed sker en återfuktning av huden. Hudkvaliteten förbättras och ger ökad lyster och elasticitet. Det är en kur på tre behandlingar med 2-6 veckors mellanrum. Därefter behövs en underhållsbehandling ungefär en gång var 6:e månad.

restylane i växjö
behandling med restylane

Restylane Skinbooster

Restylane Skinbooster är precis som det låter; en riktig booster för din hy.

Hudens kvalitet försämras med åren, den blir tunnare och den kan ofta kännas torr, lyster och elasticiteten försämras. Hyaluronsyra injiceras under huden, vilket hjälper till att binda fukt och därmed sker en återfuktning av huden. Hudkvaliteten förbättras och ger ökad lyster och elasticitet.

Det är en kur på tre behandlingar med 2-6 veckors mellanrum. Därefter en underhållsbehandling ca en gång var 6:e månad.

Här kan du se alla våra behandlingar & priser, Boka en ledig tid idag!