Restylane

Fillern Restylane är en naturlig skönhetsprodukt som består av en kemiskt framställd hyaluronsyra som liknar kroppens egna hyaluronsyra. Restylane är en svensk välbeprövad produkt som funnits på marknaden sedan år 1996 och sedan dess har cirka 30 miljoner behandlingar med Restylane utförts.

 

Personlig rådgivning – boka in en kostnadsfri konsultation

När du bokar tid för fillers kan du välja mellan att komma på en kostnadsfri konsultation och boka en tid för behandlingen vid ett senare tillfälle, alternativt göra behandlingen direkt.

 

Ett brett användningsområde

Restylane är en gelliknande massa som injiceras under huden för att återskapa struktur och volym. En behandling med fillers kan användas till rynkbehandling, ansiktskonturering utan kirurgiska ingrepp och läppförstoring. Resultatet syns oftast direkt och sitter i ca 6-12 månader, dock kan hållbarheten vara aningen lägre vid första behandlingen av läpparna (ca 4-6 månader). En uppföljning rekommenderas vanligtvis efter 6 månader, men det är väldigt individuellt.

 

Restylane Skinbooster

Restylane Skinbooster är precis som det låter – en riktig booster för din hy.

Hudens kvalitet försämras med åren, den blir tunnare och kan ofta kännas torr. Både lyster och elasticiteten degenerera. Nä hyaluronsyra injiceras under huden, hjälper den till att binda fukt och därmed sker en återfuktning av huden. Hudkvaliteten förbättras och ger ökad lyster och elasticitet. Det är en kur på tre behandlingar med 2-6 veckors mellanrum. Därefter behövs en underhållsbehandling ungefär en gång var 6:e månad.

restylane i växjö
restylane skinbooster

Skinbooster

Detta är ett nytt, effektivt sätt att på djupet återfukta huden i ansiktet, skapa naturlig lyster samt förbättra struktur och hudkvalitet. Genom att skapa små mikrokanaler ner i huden stimuleras nybildningen av kollagen, vilket gör det möjligt att slussa ner Restylane Skinbooster på djupet. Här får du två behandlingar i en, huden föryngras och stimuleras både av den stabiliserande hyaluronsyra i Skinboostern som tillför långverkan fukt och lyster samt att huden föryngras och stimuleras av mikro nålarna. 

 

När passar Skinbooster?

  • Om man vill ha en hudföryngring och ge huden en jämnare ton.
  • Om man vill förbättra hudens struktur
  • Om man har fuktfattig glanslös hud och vill ha långverkan fukt.

 

I behandlingen ingår också en djuprengöring med produkter från ZO Skin Health samt avslutande fuktgivande ansiktsmask.

 

restylane i växjö
merz aztechtics
juvederm i växjö