Ultherapy

Ultherapy- behandlingen är den enda icke-invasiva behandlingen som är U.S  FDA-godkänd för att lyft/åtstramning av huden på halsen, vid ögonbrynen och under hakan.

Samtidigt den enda icke.invasiva behandlingen som är U.S FDA-godkänd för specifik reducering av linjer och rynkor i dekolletage.

Ultherapy kan hjälpa dig få ett fräschare och mer ungdomligt utseende från panna till bröst!

ultherapy växjö

Fördelar med Ultherapy:

*   Icke-kirurgisk

*   Ingen sjukskrivning

*   Bygger upp kollagen

*   Naturligt resultat

*   En enda behandling

*   Säker ultraljudsbehandling

ultherapy recension
Ultherapy maskin

Ultraljudsenergi med ultherapy

Ultherapy tillför fokuserad ultraljudsenergi till samma hudskikt som kirurger inriktar sig på vid plastikkirurgi, utan att skära i eller skada hudens ytskikt.

Denna energi initierar kroppens kroppens naturliga reaktioner att stimulera tillväxt av ny, fräsch kollagen och stärka svag kollagen.

Vissa upplever en initial effekt direkt efter behandlingen, men de slutgiltiga resultaten kommer att visa sig över en period på 2-3 månader när ny kollagen byggs upp, vilket gradvis lyfter och stramar upp huden i ansiktet och halsen, och slätar ut huden på dekolletaget.

 

Hur Ultherapy-behandlingen fungerar

Till skillnad från behandling med laser, radiofrekvens och andra tekniker tillför Ultherapy energi på optimalt djup i huden samt med optimal temperatur och precision utan att skada hudens ytskikt. Ultherapy är även ensamt om att använda ultraljudsvisualisering, vilket ger behandlaren möjlighet att se de vävnadslager som behandlas, och därmed säkerställa att energi tillförs säkert till det område där det har optimal effekt.

Även om Ultherapy inte ha samma effekt som ett ansiktslyft är det ett spännande alternativ för dem som inte är redo för kirurgi och för patienter som vill förlänga effekten av plastikkirurgi.

Behandlingsområden

Ultherapy lyfter huden i ansiktet, på halsen samt under hakan och ögonbrynen. Perfekta resultat kan uppnås med en ansikts- och halsbehandling på hud med mild till moderat slapphet.

ultratherapy före/efter bilder

Hals och haka

Ultherapy möjliggör icke-kirurgiskt lyft i hals- och hakområdet genom att stimulera tillväxten av ny kollagen djupt inuti huden, utan kirurgi eller återhämtningstid.

 

 

hals & haka ulterapy
före & efter bilder ulterapy

Ögonbrynslyft

Ultherapy ger utan användning av nålar och injektioner ögonbrynen ett lyft, och därmed ett fräschare utseende, utan kirurgi och downtime. Kliniska studier visar på ett genomsnittligt ögonbrynslyft på 1,7 mm efter en enda behandling.