botox behandling i växjö

Botox / Azzalure

En del rynkor kan upplevas väldigt charmiga medan rynkor som kommer med kroppens åldrande oftast inte är lika uppskattade. Ju mer elasticitet huden förlorar desto synligare blir rynkorna. Ansiktets mimik har också en stor inverkan kring hur synliga rynkorna blir och det är här botox kommer in som en väldigt tacksam lösning. Genom att injicera botox eller Azzalure hos oss på A.N SkinClinic kan vi lugna ned musklernas mimik för att dämpa linjer och rynkor. Botulinumtoxin även kallad botox är ett läkemedel som verkar muskelavslappnande och godkändes inom estetisk medicin i USA år 2002.

 

Botox som läkemedel

Botox är ett väl beprövat läkemedel som gör att muskeln som skapat linjer och rynkor slappnar av och dessa slätas ut. Vanliga rynkor som oftast behandlas med botox är glabella (den så kallade argrynkan mellan ögonbrynen), kråksparkarna (som visar sig i samband med att man ler eller kisar), samt pannveck. Det finns även fler användningsområden med botox som vi gärna går igenom under ditt besök. Botox kan även användas för lindring av spänningshuvudvärk och tandgnissel, (även medicinska åkommor som migrän och svettbehandlingar).

 

 

Före och Efter behandling med botox (Azzalure) av glabella, ”arga rynkan”.

Före behandling av botox
efter behandling av botox

Snabba synliga resultat & noggrann uppföljning

Resultatet syns oftast efter en vecka, ibland något tidigare och ibland något senare. Självklart är du välkommen på en uppföljningstid ca två veckor efter första behandlingen, för att se just ditt resultat samt om du har några nya frågor. Bilder tas både innan första behandling samt på uppföljningsbesöket. Resultatet med botox brukar sitta i minst 3 månader, men oftast längre.

 

Boka en tid för en botoxbehandling eller kostnadsfri konsultation

På A.N SkinClinic i Växjö används Azzalure som är en typ av Botulinumtoxin för behandling av rynkor. Behandlingen sker med små injektioner av botox i musklerna med en liten tunn nål.
När du bokar tid för en botoxbehandling kan du välja mellan att komma på en kostnadsfri konsultation och boka en tid för behandlingen vid ett senare tillfälle, alternativt göra behandlingen direkt.

Här kan du se alla våra behandlingar & priser, Boka en ledig tid idag!