botox behandling i växjö

Botox / Azzalure

Botulinumtoxin även kallad Botox är ett läkemedel som verkar muskelavslappnande och godkändes inom estetisk medicin i USA år 2002. På A.N SkinCinic i Växjö användes Azzalure som är en typ av Botulinumtoxin för behandling av rynkor. Botox är ett väl beprövat läkemedel som gör att muskeln som skapat linjer och rynkor slappnar av och dessa slätas ut. Vanliga rynkor som oftast behandlas med botox är glabella (den så kallade argrynkan mellan ögonbrynen), kråksparkarna (som visar sig i samband med att man ler eller kisar), samt pannveck. Det finns även fler användningsoråden med botox som vi gärna går igenom under ditt besök. 

Botox kan även användas för lindring av spänningshuvudvärk och tandgnissel, (även medicinska åkommor som migrän och svettbehandlingar).

Behandlingen sker med små injektioner av botox i musklerna med en liten, tunn nål. Resultatet ses oftast efter en vecka, ibland något tidigare och ibland något senare. Självklart är du välkommen på en uppföljningstid ca två veckor efter första behandlingen, för att se just ditt resultat samt om du har några nya frågor. Bilder tas både innan första behandling samt på uppföljningsbesöket. Resultatet med botox brukar sitta i minst 3 månader, men oftast längre.

För att du som kund skall får göra en behandling med botox behöver du boka en tid för kostnadsfri konsultation. Känner du att du vill göra behandlingen direkt går det självklart bra. Vill du få tid till fundering kan du boka en tid för behandling vid ett senare tillfälle.   

Före och Efter behandling med botox (Azzalure) av glabella, ”arga rynkan”.

Före behandling av botox
efter behandling av botox

Här kan du se alla våra behandlingar & priser, Boka en ledig tid idag!