Fettreducering med Coolshaping

CoolShaping är den mest populära icke-kirurgiska fettreducerings behandlingen. Med 40 000 behandlingar utförda i Sverige och över 450 000 behandlingar världen över.

Nyaste generationen av Coolshaping är den ledande icke-kirurgiska behandlingen för permanent fettreducering, som dessutom används inom kirurgi för att få ett jämnare resultat en vad en enklare fettsugning ger. Med hjälp av kyla stimulerar vi fettdepåerna till en långsam fettcells-död som gör att du på ett säkert och effektivt sätt kan bli av med oönskade fettansamlingar.

Behandlingen är optimal för dig som har lokala fettdepåer som inte försvinner med hjälp av kost eller träning på tex mage, lår, armar eller kärlekshandtag. På bara 1 behandling minskas 20-25% av fettet i de behandlade området och du behöver inga speciella dieter för att få resultat och du kan återgå till normala aktiviteter direkt efter behandling.

Varför använda Coolshaping som fettfrysning

 • En väl beprövad teknik som ger goda resultat
 • Behandlingen är icke-invasiv
 • Ingen läkningprocess
 • Upp till 45% mindre fettceller efter tre behandlingar

Så går det till

Behandlingen inleds med fem minuters långsam nedkylning tillsammans med vakuum, för att nå rätt temperatur på ca -10° och därefter kyls ned i ungefär 50-60 minuter. Coolshaping Rs1 fettfrysning behandlar områden som:

 • Mage
 • Kärlekshandtag
 • Lår/utsida/insida
 • Rygg
 • Höfter
 • Celluliter
 • Rumpa/stuss

Vad är Coolshaping?

Coolshaping är en metod där vi med hjälp av kyla kan reducera fett på utvalda platser på kroppen med ett resultat av minskat fett på ca.20%. Ett eller fler handstycken placeras ut på dom utvalda områderna på kroppen, handstyckena suger sedan in fettvävnad (liknanden en dammsugare) och samtidigt kyls området ner till en temperatur på mellan -7 till -10 grader. Kroppens fettceller är känslig för kyla vilket gör att en del av fettcellerna i det behandlade området förstörs. Dom förstörda fettcellerna transporteras bort av kroppens egen metabolism.

Direkt efter behandling kan området kännas ömt, kroppen kan kännas frusen, området kan bli rött och några får också en bedövad känsla. Ömheten kan sitta kvar i någon dag men är helt ofarligt. Vi rekommenderar att ni tar med extra klädesplagg som berör det behandlade området som inte är åtsittande.

Hur går behandlingen till?

Vi börjar med att titta på området och diskuterar de förväntade resultatet. Sedan markerar vi området som skall behandlas och mäter området för uppföljning i din personliga journal.

Vi placerar därefter ett munstycke på området. Med hjälp av ett vakuum sugs fettet in i munstycket. I munstycket sitter två kylplattor som fryser ner de oönskade fettdepåerna i 60min, efter behandlingen masseras området lätt.

Behandlingen är helt fri från kirurgi och nålar, ingen konvalisent och du kan arbeta direkt efter din behandling.

Under din behandling kan du ta de lugnt och koppla av, läsa en bok, eller ta en skön tupplur.

 

Vad händer efter behandlingen?

Efter en Coolshaping behandling fortsätter kroppen sin egen process att transportera bort de förstörda fettcellerna vilket gör att det slutgiltiga resultatet kan ses förs efter 3–4 månader. Dock kommer ni märka skillnad efter några veckor. För bästa resultat rekommenderas en kur på 3 behandlingstillfället. Behandlingarna utförs med 1 månads mellanrum.

Behandlingstid

Ca 45-90 min

Pris
Från 3450:-/område och behandling.
Paketpris för 3 behandlingar/områden 8995:-