Fillersbehandlingar i Växjö

Den som utför behandlingar med fillers på A.N SkinClinic  är antingen legitimerad sjuksköterska eller läkare. Vi är certifierade enligt Estetiska injektionsrådet och går kontinuerligt utbildningar inom fillers. 

På A.N SkinClinic använder vi fillers från Restylane, Juvederm och Teosyal. Vi har även behandlingar med Profhilo, Sunekos och Skinbooster.

Fillers är en gelliknande massa som injiceras under huden för att återskapa struktur och volym. En behandling med fillers kan användas till rynkbehandling, ansiktskonturering utan kirurgiska ingrepp och läppförstoring. Resultatet syns oftast direkt och sitter i ca 6-12 månader, dock kan hållbarheten vara aningen lägre vid första behandlingen av läpparna (ca 4-6 månader). En uppföljning rekommenderas vanligtvis efter 6 månader, men det är väldigt individuellt.

 

Naturlig skönhetsprodukt

Fillern är en naturlig skönhetsprodukt som består av kemiskt framställd hyaluronsyra som liknar kroppens egna hyaluronsyra. Exempelvis är Restylane en svensk väl beprövad produkt som funnits på marknaden sedan år 1996 och ca 30 miljoner behandlingar med Restylane har utförts sedan dess.

På A.N SkinClinic finns ett större utbud av fillers för att kunna erbjuda kunden just den fillern som lämpar sig bäst för alla individuella behov. Med fillers kan man förstärka kindbenen, käklinje, läppar, förbättra hudstrukturen, mildra rynkor och mycket mer.

Fillers i växjö
Läppförstoring illustration

INNAN BEHANDLING

Du är välkommen till oss på en konsultation innan behandling. Under konsultationen tittar vi på vilka önskemål och förväntningar du som kund har, möjligheterna att behandla dig med fillers, hur behandlingen går till och vilket priset blir för just din behandling. Vi går också igenom om du har några frågor.

Om du tar läkemedel eller har någon bakomliggande sjukdom är det bra att informera oss om det på konsultationen. Det kan ibland påverka behandlingsmöjligheterna och behandlingsresultatet. Under tiden man är gravid eller ammar utför vi inga behandlingar.

OBS!
F.o.m 1/7-21 måste Du som kund boka en konsultation 48h innan Du önskar injektionsbehandling!
Gäller ALLA nya kunder och även gamla kunder som ej varit hos oss på 6 mån eller önskar utföra en EJ tidigare gjord injektionsbehandling.

Vi kommer från och med 1/7-21 ta betalt för våra konsultationer gällande estetiska injektionsbehandlingar, en konsultation kommer kosta 300:-, denna summan drar vi på av på din behandling om du bokar en behandling inom 1 månad.

 

 

 

 

HUR EN BEHANDLING KAN GÅ TILL

 • Du som NY KUND måste boka en tid för konsultation senast 48 h. före din behandling.
 • Är du en ÅTERKOMMANDE KUND men inte besökt kliniken på över 6 månader, måste även du boka tid för konsultation senast 48h före behandling.
 • Om du är en ÅTERKOMMENDE KUND och önskar göra NY BEHANDLING som du tidigare inte gjort, behövs också en tid för konsultation bokas senast 48 h före behandling.

 

 • Konsultation och journal skapas.
 • Före och efterbilder tas.
 • Behandlaren föreslår vilken variant av fillers som lämpar sig bäst efter dina behov.
 • Huden inspekteras och desinficeras. Bedövningskräm erbjuds vid läppförstoring.
 • Fillers injiceras under huden med en tunn nål på önskade behandlingsområde.
 • Inspektion av huden och fillern sker även efteråt.
 • Läkande salva appliceras.
 • Man får gärna vara kvar en stund på kliniken efteråt, för en extra kontroll av eventuell svullnad/blåmärken.

Restylane Skinbooster

Restylane Skinbooster är precis som det låter; en riktig booster för din hy.

Hudens kvalitet försämras med åren, den blir tunnare och den kan ofta kännas torr samt att lyster och elasticiteten försämras. Hyaluronsyra injiceras under huden, vilket hjälper till att binda fukt och därmed sker en återfuktning av huden. Hudkvaliteten förbättras och ger ökad lyster och elasticitet.

Det är en kur på tre behandlingar med 2-6 veckors mellanrum. Därefter en underhållsbehandling ca en gång var 6:e månad.

Fillers före behandling
Restylane
juvederm