Fillersbehandlingar i Växjö

Den som utför behandlingar med fillers på A.N SkinClinic  måste antingen vara sjuksköterska eller läkare. Vi är certifierade enligt Estetiska injektionsrådet och går kontinuerligt utbildningar inom fillers. 

På A.N SkinClinic använder vi fillers från Restylane, Juvederm och Belotero.

Fillers är en gelliknande massa som injiceras under huden för att återskapa struktur och volym. En behandling med fillers kan användas till rynkbehandling, ansiktskonturering utan kirurgiska ingrepp och läppförstoring. Resultatet syns oftast direkt och sitter i ca 6-12 månader, dock kan hållbarheten vara aningen lägre vid första behandlingen av läpparna (ca 4-6 månader). En uppföljning rekommenderas vanligtvis efter 6 månader, men det är väldigt individuellt.

 

Naturlig skönhetsprodukt

Fillern Restylane är en naturlig skönhetsprodukt som består av kemiskt framställd hyaluronsyra som liknar kroppens egna hyaluronsyra. Restylane är en svensk väl beprövad produkt som funnits på marknaden sedan år 1996 och ca 30 miljoner behandlingar med Restylane har utförts sedan dess.

På A.N SkinClinic finns både fillern Restylane, Juvederm och Belotero för att kunna erbjuda kunden just den fillern som lämpar sig bäst för alla individuella behov. Med fillers kan man förstärka kindbenen, käklinje, läppar, förbättra hudstrukturen, mildra rynkor och mycket mer.

Fillers i växjö
Läppförstoring illustration

INNAN BEHANDLING

Du är välkommen till oss på en konsultation innan behandling, du kan också välja att göra konsultationen i samband med din behandling. Under konsultationen tittar vi på vilka önskemål och förväntningar du som kund har, möjligheterna att behandla dig med fillers, hur behandlingen går till och vilket priset blir för just din behandling. Vi går också igenom om du har några frågor.

Om du äter läkemedel eller har någon bakomliggande sjukdom är det bra att informera oss om det på konsultationen. Det kan ibland påverka behandlingsmöjligheterna och behandlingsresultatet. Under tiden man är gravid eller ammar utför vi inga behandlingar.

 

HUR EN BEHANDLING KAN GÅ TILL

  • Konsultation och journal skapas.
  • Behandlaren föreslår vilken variant av fillers som lämpar sig bäst efter dina behov.
  • Huden inspekteras och desinficeras. Emla läggs på vid läppförstoring.
  • Fillers injiceras under huden med en tunn nål på önskade behandlingsområde.
  • Inspektion av huden och fillern sker.
  • Läkande salva appliceras.
  • Man får gärna vara kvar en stund på kliniken efteråt, för en extra kontroll av eventuell svullnad/blåmärken.

 

 

 

Restylane Skinbooster

Restylane Skinbooster är precis som det låter; en riktig booster för din hy.

Hudens kvalitet försämras med åren, den blir tunnare och den kan ofta kännas torr samt att lyster och elasticiteten försämras. Hyaluronsyra injiceras under huden, vilket hjälper till att binda fukt och därmed sker en återfuktning av huden. Hudkvaliteten förbättras och ger ökad lyster och elasticitet.

Det är en kur på tre behandlingar med 2-6 veckors mellanrum. Därefter en underhållsbehandling ca en gång var 6:e månad.

Fillers före behandling
före - efter med fillers
Restylane
merz aestehtics
juvederm

Här kan du se alla våra behandlingar & priser, Boka en ledig tid idag!