Hår Filler

Dr. CYJ HairFiller

Vi använder oss av världens första och enda hårfiller. Framtagen av läkemedelsbolaget Caregen med ny och revolutionerande teknik baserad på peptider.

Första produkten i världen som inte bara stopparhåravfall utan också ökar hårtillväxten. Upp till 39% fler hårstrån och upp till 26% tjockare hår!

Denna produkt passar dig som vill motverka ditt androgena håravfall och återfå förlorat hår. Den passar även utmärkt till dig som genomgått hårtransplantation för att öka dina chanser för ännu mer och tjockare hår!

 

DR CYJ FILLER Fördelar

  • Ökar hårets tjocklek
  • Förebygger håravfall genom att stärka hårsäckarna
  • Mycket effektiv mot allopati
  • Förbättrar återväxten av hår
  • Hjälper till att förbättra blodcirkulationen i hårbotten och ger därmed hårstråna mer styrka.
  • Eliminerar torrhet från hårbotten och tar därmed itu med problem som mjäll och torrhet i håret.

Före och Efter 3 behandlingar med Hair filler.

Hur går det till?

I området som skall behandlas injiceras mycket små mängder HairFiller med ca 0,2-0,5mm mellanrum. Beroende på behandlingområdets storlek injiceras totalt 1-2 ml.

Antal behandlingar

Vi rekommenderar minst 4 behandlingar med 2 veckors mellanrum. Därefter kan man om önskas fortsätta med ytterligare 2-6 behandlingar med 1 månads mellanrum. Därefter anses man som färdigbehandlad och ingen påfyllning behövs för att underhålla behandlingen. 

Efter behandlingen

För att öka chanserna och få bästa resultatet rekommenderar vi användning av tillhörande Shampoo, Conditioner och Serum som är framtagna av samma bolag med samma fantastiska peptidteknologi.

 

HAIR/HÅR FILLER

Kur på 4 behandlingar…………… 8995 kr

1 behanlding…………………………. 2500 kr

Boka en tid för konsultation innan injektionsbehandling

Du som kund bokar en konsultation 48h innan Du önskar injektionsbehandling!
Gäller ALLA nya kunder och även gamla kunder som ej varit hos oss på 6 mån eller önskar utföra en EJ tidigare gjord injektionsbehandling.

Vi kommer från och med 1/7-21 ta betalt för våra konsultationer gällande estetiska injektionsbehandlingar, en konsultation kommer kosta 300kr. Denna summan drar vi på av på din behandling om du bokar en behandling inom 1 månad.