Invigning av våra nya fina lokaler 3/5

Den 3:e maj bjuder vi in er till vår klinik på Kungsgatan 12 i Växjö med fokus på att ”Lära känna oss och klinikens vision”.
Amanda som är grundare och ägare av kliniken kommer presentera hur vi arbetar, våra mål och visioner.

Ni kommer får mer kunskap kring våra behandlingar, där ni kan fråga och gå runt mellan rummen där vi presenterar olika behandlingar och information kring dem.

Det är en informativ eftermiddag där ni som nya eller befintliga kunder får tillfället att se hur en medicinsk estetisk skönhetsklinik arbetar och vad vi kan erbjuda för just dig.

Med på plats kommer ni bland annat möta representanter från våra hudvårdsmärken, galderma (grundarna av bland annat den kända fillern Restylane) samt representant från Victus – Emsella.

Anmäla sker via mail till: info@anskinclinic.se

Varmt välkomna!
Amanda, Anna, Helen,

Catharina & Jessica

Om oss

A.N SkinClinic står för kunskap, säkerhet och harmoni.  Vår vision är att stärka varje individs naturliga skönhet och därmed skapa naturliga resultat. Här erbjuds estetiska injektionsbehandlingar där du som kund kan känna dig trygg och omhändetagen. Vi anser att man aldrig är fullärd och därav står vidareutbildningar högt prioriterat på kliniken.
Du hittar oss i frächa och ljusa lokaler med den senaste tekniken.

Våra produkter

Våra produkter är noga utvalda för att ge bästa resultat. Har du inte möjlighet att komma till vår butik, kan du beställa dina favoritprodukter genom att klicka på knappen nedan.

Handla dina produkter här

Vi vill göra det enkelt för dig som kund. Har du inte möjlighet att komma in till oss, så kan du enkelt betsälla hem dina favoriter i vår webbshop.

Våra varumärken

Vi väljer noga ut hudvårdsprodukter som är i världsklass. Våra hudvårdsterapeuter hjälper dig hitta rätt behandlingsplan som passar just för dig.

Toppmodern behandling

Det är viktigt för oss att ligga i framkant vad gäller innovativa metoder och uppdatarar oss ständigt inom nya behandlingsmetoder