A.N SkinClinic

– Årets Hudvårdsalong 2021

Vi Söker En Leg. Sjuksköterska

Just nu söker vi på A.N SkinClinic en leg. sjuksköterska.

Vi ser gärna att du ska ha ett stort intresse inom estetiska behanlingar och hudvård. Vi innehar hög kompetens och på bästa sätt vill vi ta hand om våra kunder och skapa naturliga resultat! Vi ett engagerat och glatt gäng som ser fram emot att välkomna dig som kollega.

Vi är ett litet team som arbetar med att hålla oss uppdaterade inom estetiska behanlingar, forskning och medicinsk hudvård. Vi går fortlöpande på utbildningar och de flersta utbildningar är på engelska. Detta innebär att du måste kunna engelska både muntligt och skriftligt.

Du skall vara flexibel och trygg i din yrkesroll och en positiv person med intresse i och förmåga att arbeta nytänkande. Du tycker om att ta ansvar och att ge service.

Du bör ha hög social kompetens och är bra på att läsa av kunders behov. Du skall vara ödmjuk med förmåga att delge information på ett säkert och förtroendeingivande sätt.

 

Tjänsten är timmar till en början på en omfattning av 50-75%.  Tanken är sedan att tjänsten skall gå över till fast anställning. Arbetstider kan variera under veckodagarna och man arbetar en fast lördag/månad.

 

Kontakta:

Amanda Nybeck

Skicka CV, personligt brev samt bild till: amanda@anskinclinic.se

Märk din ansökan med ”Ansökan Sjuksköterska”.

Urval sker löpande så skicka gärna din ansökan snarast möjligt.