ANSIKTSBEHANDLINGAR

KLASSISK ANSIKTSBEHANDLING

En ansiktsbehandling med extra allt. Vi skräddarsyr ut efter dina behov och dina mål med din hud. Vi arbetar med olika hudproblem, allt ifrån acne och rosacea till att få kontroll över hudens åldrande eller bara hitta en balans i hudvården.

I behandlingen ingår: Rengöring, hudanalys, djuprengöring (ånga, peeling), portömning, brynplock, 20 minuters dekolletage, hals och ansikts massage, mask efter hudtyp och därefter avslutade produkter för just dig.

Man kan även lägga till färgning av fransar och bryn i denna behandlingen. Välkomna!

KLASSISK
Ansiktsbehandling

En ansiktsbehandling med extra allt. Vi skräddarsyr efter dina behov och dina mål med din hud. Vi arbetar med olika hudproblem, allt ifrån acne och rosacea till att få kontroll över hudens åldrande eller bara hitta en balans i hudvården. Rengöring, hudanalys, djuprengöring (ånga, peeling), portömning, brynplock, 20 minuters dekolletage, hals och ansikts massage, mask efter hudtyp och därefter avslutade produkter för just dig.

90 min……………………….. 1395 kr
Lägg till Färg & Formning av bryn tot. 1595 kr

KLASSISK
Ansiktsbehandling djuprengörande 

En behandling för dig som vill lägga fokus på att avlägsna orenheter och pormaskar. Här jobbar vi med renande och lugnande produkter för en så skonsam behandling som möjligt.
I behandlingen ingår: rengöring, hudanalys för skräddarsydd behandling, peeling och portömning, ansiktsmask och avslutande produkter.
60 min……………………….. 995 kr
Lägg till Färg & Formning av bryn tot. 1195 kr
KLASSISK
Ansiktsbehandling avslappnande 
En avkopplande ansiktsbehandling för dig som vill lägga fokus på välbefinnande och ha en lugn stund. Produkter med milda och avslappnande dofter används under behandlingen.
I behandlingen ingår: rengöring, hudanalys för skräddarsydd behandling, peeling, ansikts- och dekolletagemassage, ansiktsmask och avslutande produkter.
60 min……………………….. 995 kr
Lägg till Färg & Formning av bryn tot. 1195 kr

A. N SkinClinic Lyx  Ansiktsbehandling
Vår fantastiska kemiska peel som ger extra glow. En underbart avslappnade stund, med produkter från Elemis och Skinbetter Science.

En behandling för dig som behöver en avkopplande stund men samtidigt vill uppnå resultat med din behandling. Här börjar vi med en grundlig rengöring och hudanalys för att uppnå bäst resultat för just din hud. Efter det fortsätter vi med kemisk peeling från Skin Better Science, ånga och portömning, brynfärg med formning, ansiktsmask samt en härlig massage på dekolletage, axlar och skalp. Behandlingen avslutas med dagcreme och solskydd.
Du går från kliniken med en vacker lyster och förberett huden inför höstens och vinterns kalla dagar.

 

60 min………………………… 1495 kr

Lägg till Färg & Formning av bryn tot. 1695 kr

Om oss

Välkommen till kliniken A.N SkinClinic. En liten men personlig klinik som ligger i Växjö City.
Amanda som är grundaren av kliniken är leg. specialist -och injektionssjuksköterska.

Behandlingar

Vi erbjuder estetiska injektionsbehandlingar där du som kund kan känna dig trygg och omhändetagen. Vi har även ansiktsbehandlingar, kemiska peelingar och Dermapen, men även klassisk massage, fransar & bryn samt vaxning.

Kontakt

Kungsgatan 12, Växjö
0470-303 34
info@anskinclinic.se

Öppetider Butik:
Mån: 10-18, Tis: 10-18, Ons: 10-18,
Tor: 10-18, Fre: 10-16, Lör: se BokaDirekt

FAN club
shr
ibs