FRANS &

BRYNBEHANDLINGAR

 

 

Vi hjälper Dig att skapa de perfekta ögonbrynen och mörka intensiva fransar. Vi jobbar med högkvalitativ färg för bättre och mer skonsamma resultat!

Frans & brynfärg med keratinbehandling för fransar,inkl formning ca 30 min 395 kr.
Keratinet verkar som en laminering av din egen frans, keratinet vårdar och stärker fransarna med bl.a.
Hydrolyzed keratin – återskapar fransens struktur, hjälper fransarna att bli tjockare och starkare. Keratinet skyddar fibrerna i fransarna så det blirfriska från roten till toppen. Vi använder oss av By Bexter

Fransfärgning med keratinbehandling ca 30 min 295 kr i beh.
Keratinet verkar som en laminering av din egen frans, keratinet vårdar och stärker fransarna med bl.a.• Hydrolyzed keratin – återskapar fransens struktur, hjälper fransarna att bli tjockare och starkare. Keratinet skyddar fibrerna i fransarna så det blirfriska från roten till toppen. Vi använder oss av By Bexter

Lash Lift inkl. färgning av fransar  ca 60 min 645 kr
Fransarna rullas på gummikuddar och permanentas, finns olika kurvor/böjningsgrad och håller upptill 8 veckor. Vi använder oss av By Bexter.

Lash Lift inkl. frans & brynfärg samt keratinbehandling av fransar ca 70 min 745 kr
Fransarna rullas på gummikuddar och permanentas, finns olika kurvor/böjningsgrad och håller upptill 8 veckor. Vi använder oss av By Bexter.
Sen behandlas Dina fransar med keratin. Keratinet verkar som en laminering av din egen frans, keratinet vårdar och stärker fransarna med bl.a.
Hydrolyzed keratin – återskapar fransens struktur, hjälper fransarna att bli tjockare och starkare. Keratinet skyddar fibrerna i fransarna så det blirfriska från roten till toppen. Vi använder oss av By Bexter.

Brow lift med keratinbehandling samt brynfärgning inkl. formning ca 70 min 625:-

Brow lift är en ny trend från ryssland. Processen går till att borsta upp hårstråna i samma riktning med speciella medel som gör att brynen uppfattas fylligare och buskigare. 

Brynfärgning med keratinbehandling inkl. formning ca 20 min 250 kr