ANVÄND DITT FRISKVÅRDSBIDRAG

HOS OSS!

KLASSISK MASSAGE

Vid en klassisk massage använder sig terapeuten av olika handgrepp för att bearbeta kroppens mjukvävnader, det vill säga hud, bindväv, muskler, senor och ligament. Massagen har effekt på många olika plan – inte bara kroppsligt utan även själsligt.

Förutom att behandlingen är avkopplande så slappnar musklerna av och blir mer elastiska, blod- och lymfcirkulationen ökar och smärta lindras. Det beror bland annat på att själva trycket i massagen stimulerar musklerna att dra sig samman, vilket ger ökad genomblödning och syresättning utan att muskeln behöver arbeta.

På A.N SkinClinic erbjuder vi Klassisk Massage både 30 minuter och 50 minuter.

Här kan du använda ditt friskvårdsbidrag.

 

HOT-STONE MASSAGE

Är du spänd, stressad eller vill du kanske bara bli ompysslad för en stund? Unna dig en Hot stone massage med släta, varma lavastenar och väldoftande aromaoljor.

En otroligt avslappnande, effektiv behandling för kropp och själ. Ökar blod- och lymfcirkulationen, ger en avslappnande, rengörande och lugnande effekt. Minskar muskelvärk och ger energi.

På A.N SkinClinic erbjuder vi Hot-Stone Massage både 90 minuter.

Här kan du använda ditt friskvårdsbidrag.

Vi tar emot EPASSI.

 

MASSAGE
Klassisk

Behandlingen lindrar trötta och spända muskler och anpassas givetvis efter din kropps behov. Klassisk massage ger ett behagligt sätt att slappna av på och du får njuta av att bli omhändertagen.

30 min……………………….. 595 kr
50 min……………………….. 795 kr

Hot Stone
90 min……………………….. 1200 kr

 BOKA TID:

Telefon: 0470-30334

Mail: info@anskinclinic.se

(Observera att denna behandling ej går att boka via Bokadirekt)