Nyhet – Profhilo Body

 

Profhilo body är en lösning på behandling av slapp hud på kroppen. Områden som är särskilt tacksamma att behandla är exempelvis magen och insidan av överarmarna.

Injektionsbehandlingarna på kliniken kompletteras och underhålls av en vårdande och återfuktande behandling hemma med kroppsmask och uppstramande kroppskräm som tillför ton, elasticitet samt verkar djupt återfuktande.

En inledande behandlingskur med två behandlingstillfällen med ett 30-dagarsintervall rekommenderas som sedan följs upp av en underhållsbehandling ungefär var 6:e månad

För vem passar en behandling med Profhilo body?

Profhilo body passar perfekt för en lite åldrad hy som behöver stramas upp, som ger synbar och tydlig skillnad i hudens kvalitet och yta. Profhilo body går också att använda i förebyggande syfte och i kombination med andra estetiska behandlingar.

Hur går det till?

Profhilo body verkar genom att korrigera effekten av naturligt åldrande och påverkar de fysiologiska processerna i vävnaden vars effekt omfattar minskad återfuktning av huden, förändring av de elastiska fibrerna och kollagen i dermis med förlust av elasticitet och hudton.

Hur går en behandling till?

På A.N SkinClinic genomgår du en konsultation med en certifierad injektionssjuksköterska som också är utbildad i att behandla med Profhilo body. Under konsultationen får du svar på alla dina frågor och din behandlare gör en bedömning om Profhilo body är rätt för dig.

Behandlingen sker sedan enligt en speciellt utprövad teknik för bästa resultat, där tio små injektioner görs på det området på kroppen som skall behandlas. Därifrån sprids och verkar sedan Profhilo under huden i området och sätter igång flera positiva processer i huden.

Efter behandlingen sker en långsam frisättning av hyaluronsyra under ungefär en månads tid. Då aktiveras kollagen och elastin och bygger upp huden underifrån. Det innebär att huden “återfuktas” från insidan och skapar en naturlig lyster som gör att huden ser friskare ut och rynkor mjukas upp.

 

Varför är just denna behandling bra?

Behandlingen tar bara 30 minuter och har flera fördelar, inklusive:

  • Endast 10 injektionspunkter i varje område.
  • Icke-invasiv då risken för blåmärken och svullnad är minimal samtidigt som det maximerar spridningen av produkten i vävnaden.
  • Det krävs ingen förberedande behandling av dig som kund.