Vi erbjuder hudvård och estetiska behandlingar, såsom injektionsbehandlingar och medicinskt inriktade behandlingar.

Vi individanpassat och kombinerar behandlingar för att de ska passa dig på bästa sätt. Det är viktigt för oss att uppfylla dina behov och önskemål.
Vår välutbildade personal har fokus på trygghet och kvalitet. Injektionsbehandlingarna utförs alltid av legitimerad sjuksköterska och läkare.

Behandling: Injektion

Estetiska injektionsbehandlingar har ett brett användningsområde och kan användas såväl för att behandla estetiska problem som för att förbättra och bygga vidare på det naturliga utseendet. Med en injektion sprutar man in en substans i huden för att förbättra utseendet. De vanligaste är botox, fillers och sclerosering.

Behandling: Medicinsk

Tillsammans med en hudterapeut behandlas din hud med vetenskapligt dokumenterade och verksamma ingredienser, exempelvis AHA-syror, vitaminer, antioxidanter och retinol som anses som medicinsk hudvård. Dessa behandlingar är helt nålfria.

Behandling: Laser

Hårborttagning med laser är för närvarande det mest effektiva och säkraste sättet att ta bort oönskad hårväxt-permanent. Det är ett avancerat lasersystem som använder sig av en 805nm diodlaser som garanterar att de flesta hudtyper behandlas på ett säkert sätt. Med hjälp av två olika handstycken och tekonologier kan behandlingen anpassas utifrån hårtyp, hudtyp och behandlingsområde.

Våra produkter

Våra produkter är noga utvalda för att ge bästa resultat. Har du inte möjlighet att komma till vår butik, kan du beställa dina favoritprodukter genom att klicka på knappen nedan.

Handla dina produkter här

Vi vill göra det enkelt för dig som kund. Har du inte möjlighet att komma in till oss, så kan du enkelt betsälla hem dina favoriter i vår webbshop.

Våra varumärken

Vi väljer noga ut hudvårdsprodukter som är i världsklass. Våra hudvårdsterapeuter hjälper dig hitta rätt behandlingsplan som passar just för dig.

Toppmodern behandling

Det är viktigt för oss att ligga i framkant vad gäller innovativa metoder och uppdatarar oss ständigt inom nya behandlingsmetoder

Redo för hösten?

Vi närmar oss hösten trots att inte sommarvädret har lämnat oss helt och hållet! Precis som att många är taggade på en nystart inför hösten med träning, en ny garderob eller nytt jobb, så är det ett perfekt tillfälle att även ge din hud en nystart. Vi har kurer för att förlänga sommarglowet!

Få vårt nyhetsbrev.

Här kan du få tips på produkter, nyheter och våra kampanjer föra alla andra. Registrera dig nedan med din e-post.